Hétfő reggel Stephen King szavait tolmácsoljuk, aki arra emlékeztet minket, hogy életünkben sok minden a szerencsén múlik – ez néha nekünk, máskor pedig másoknak kedvez.


Vajon merre gurul a rézpénz?

A nap idézete Stephen Kingtől

Hamu és Gyémánt

Álom doktor

Stephen King Álom doktor című regénye 2013-ban jelent meg, mely egyik legsikeresebb kötetének, au 1977-es A ragyogásnak a folytatása. Mindkét könyv főszereplője Danny Torrance, ám utóbbi kötetben kisgyermekként, előbbiben pedig már felnőttként láthatjuk.

Az Álom doktort a könyv megjelenése után, hat évvel filmesítették meg. A rendező Mike Flanagan volt, a főbb szerepekben pedig Ewan McGregort, Rebecca Fergusont, Kyliegh Currant, Cliff Curtist és Carl Lumblyt láthattuk.

Friss

Megérkezett Kevin Smith He-Man sorozatának első előzetese

Ha rajongtál a régi rajzfilmsorozatért, esetleg a Dolph Lundgren főszereplésével készült filmmért, akkor imádni fogod.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4+1 élelmiszer, ami csökkentheti a koleszterinszintet

A szívbetegség a világ vezető halálozási oka. A magas koleszterinszint - különösen a „rossz" LDL - összefügg a szívbetegségek fokozott kockázatával. Annak érdekében, hogy ezt megelőzzük elengedhetetlen a megfelelő étrend. Íme, 5 olyan élelmiszer, amely csökkentheti a koleszterinszintet és enyhíti a szívbetegségek egyéb kockázati tényezőit.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A mexikói húsos palacsinta: a mennyei enchiladas

Az enchiladas egy kukorica-tortillába töltött húsos étel. Eredetileg a mexikói konyhából származik, és különböző hozzávalókkal töltik, többek között húsokkal, sajttal, babbal, burgonyával és zöldségekkel. Ezeket pedig chili alapú, illetve sajtszószokkal öntik nyakon. A jó hír, hogy ezt te is könnyedén elkészítheted a konyhádban!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk