Az HBO Maxon kiszivárgott véletlenül az új Justice League

Csomó embernek a Tom és Jerry helyett Zack Snyder 4 órás rendezői verziója indult el, ami hivatalosan csak jövő héten debutál.


Az éveken át a Warnert nyaggató rajongóknak már csak március 18-áig kell várniuk, hogy megérkezzen hivatalosan is a Justice League új, 4 órás rendezői változata. Mint ismert, Snyder elhagyta a produkciót családi tragédia miatt, a végeredmény pedig teljesen eltért az ő verziójától. Úgyhogy rajongói nyomásra kapott még 70 milliót, hogy próbálja meg megmenteni a 2017-ben kudarcnak elkönyvelt szuperhősmozit.

Most néhány szerencsés előbb láthatott belőle jeleneteket, mint a nagy közönség, viszont ez egy véletlen balesetnek volt köszönhető. Többen elkezdték jelezni videókkal és képernyőfotókkal a közösségi médiában ugyanis, hogy amikor megnyitották az új Tom és Jerry-filmet az HBO Max streamingplatformon, akkor több felhasználónál is a Snyder Cut indult el helyette, aminek nem szavadna ugye jövő hétig.

A cég persze perceken belül reagált rá és javították a hibát, ami miatt sokan, aki a posztok hatására rohantak Tom és Jerryt nézni a platformra, már egy hibaüzenettel szembesültek a szuperhősfilm helyett. Jelentések szerint a film első fele szivárgott ki ilyen módon, szóval annyiban szerencséjük volt, hogy a teljes filmet úgyse látta volna senki akkor se, ha nem reagálnak egész gyorsan.

(Forrás: Consequence of Sound)


A figyelmetekbe ajánljuk