Ahsoka

Ahsoka

Hayden Christensen benne lesz az Ahsoka-szériában is

Kérdés, hogy Darth Vaderként, vagy Anakin Skywalkerként látjuk majd a Mandalorian-spinoffban.


Hayden Christensen volt Anakin Skywalker a Star Wars-előzménytrilógiában, aki A sithek bosszújában aztán Darth Vaderré vált. Azt már lehet tudni, hogy a színész visszatér majd a film után 10 évvel játszódó Kenobiban is, ami mint a címe is jelzi, mesteréről, Obi-Wan Kenobiról szól majd. Kiderül valószínűleg, mi történt vele a két trilógia közt.

Most viszont kiderült, hogy nem ez lesz az egyetlen Star Wars Disney+ sorozat, amiben Christensen feltűnik majd. Szerepelni fog ugyanis az Ahsoka című sorozatban is, ami a Mandalorianban felvezetett címszereplő saját szériája lesz. Na de itt jön a csavar! A Mandalorian ugyanis 5 évvel A Jedi visszatér után játszódik és annak kvázi egyenes leágazása lesz az Ahsoka.

Ha pedig esetleg valaki nem emlékezne rá, Darth Vader az eredeti trilógia végén eléggé meghal. Szóval vagy az lesz, hogy visszahozzák a halálból, vagy flashbackek formájában fogjuk látni. Utóbbi esetében mégegy csavar, hogy vajon Darth Vaderként, vagy még Anakinként fogjuk látni. Az animációs sorozatokban ugyanis Ahsoka mestere Anakyn volt. Hamarosan kiderül!

(Forrás: Consequence)


A figyelmetekbe ajánljuk