Igen, létezik ilyen. Ha pedig elég sok pénzed van, akár a tiéd is lehet!


Amikor Dr. Jean Cukier úgy döntött, hogy megépíti Houston, Texasban álmai otthonát, egy papírlapot és írószert ragadt, majd megrajzolta helyben maga a házat. Mivel nagy Star Wars-rajongó, úgyhogy a tervezésnél a fő inspiráció Darth Vader sisakja volt. Ezért a ház hasonlít a híres gonosztevő fejszerkezetére.

A nagyjából 650 négyzetméteres házban összesen 4 hálószoba és 5 fürdőszoba található. Szóval valószínűleg ritkán fordul az elő, hogy bárki miatt is várakozni kellene valamelyik WC előtt, ha hív a természet. Most viszont Dr. Cukier úgy döntött, hogy eladja álmai Star Wars-házát.

Ha pedig akad elfekvőben 4,3 millió dollárod, ami nagyjából 1,2 milliárd forintnak felel meg, akkor akár a te álmaid Star Wars-háza is lehetsz. Élhetsz akár Darth Vader fejében is, bizonyos értelemben.

(Forrás: Boing Boing)


Friss

Videójáték lesz A galaxis őrzőiből

A játékot a Deus Ex mögött álló csapat fejlesztette.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Buffon visszatér oda, ahol kezdte

Következő klubja az a csapat lesz, ahol első profi mérkőzését játszotta, nem tervez továbbra se visszavonulni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Sándor Emese

Itt az ideje megbocsájtanod Skrillex bűneit: ezt hallgasd!

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk