halálos iramban 9

Halálos iramban 9

Ezt nem láttad jönni: Cannes-ban debütál a Halálos iramban 9

Mondjuk nem fog versenyezni az Arany Pálmáért.


A Cannes-i Filmfesztivál vezetője, Thierry Fremaux egy ideje már belengette, hogy egy hatalmas blockbusternek is a francia filmmustrán lesz a bemutatója. A találgatások pedig azóta tartottak, mivel a versenyprogram bejelentése során sem derült ki, hogy melyik rejtélyes nagy filmről lehet szó.

Sokan tippelték az új Bond-filmet, a Spielberg-féle West Side Storyt, vagy éppen az új Dűnét, ami végül a Velencei Filmfesztiválon fog végül debütálni. Ezeket a nagy hollywoodi mozikat ugyanis mind olyan szerzői filmesek rendezik, akiknek a filmjeit a fesztivál szeretettel szokta látni. Amire viszont senki nem számított, az a Halálos iramban 9.

Most viszont kiderítette a Variety, hogy valóban a Vin Diesel-fémjelezte franchise legújabb, szintén régóta tologatott darabját láthatják az emberek majd a fesztiválon a világkörüli premierje előtt. A film egy különleges vetítés része lesz a strandon, a stáb viszont nem kíséri el a hírek szerint az alkotást. Mondjuk nem igazi premier, Kínában ugyanis már bemutatták, méghozzá óriási sikerrel, több, mint 200 milliót fialva a kasszáknál eddig.


A figyelmetekbe ajánljuk