SZA énekesnő

Vissza a 70-es évekbe? – ezek az idei nyár legdivatosabb frizurái

Laza frufru, göndör fürtök, különleges színek és egy csipet diszkókorszak.


Curtain Bangs avagy „függöny-frufru"

A függöny frufru lehet az elmúlt év egyik legmeghatározóbb hajtrendje. Ez frufru azoknak lehet a legjobb megoldás, akik vágynak valamiféle változásra, de nem elég bevállalósak ahhoz, hogy drasztikusan levágassák a hajukat vagy esetleg egy új szín mellett tegyék le a voksukat.

Bozontos hajkorona

Ez a „kócos" stílus talán a mullet-trend kevésbé megosztó változata, amelyet olyan sztárok is viselnek, mint Miley Cyrus és Rihanna. Nagyon sok trend, amit most látunk, a 60-as évek vége, 70-es évek stílusa. Ez a változat leginkább a hippi megjelenést másolja.

Asszimetrikus bob

Klasszikus frizura merészebb változatban? Próbáld ki az aszimmetrikus bobot! Vágasd különböző hosszúságúra mindkét oldalt a vagány külső érdekében!

Göndör fürtök

A TikTok rendkívül sok mindenre van hatással, így nem meglepő, hogy a hajtrendekre is óriási befolyással bír. Az alkalmazáson igazi hetvenes évek-őrület vette kezdetét. Lányok milliói próbálják reprodukálni a diszkókorszak ikonikus frizuráit, beleértve Farrah Fawcett legendás fürtjeit és a hamisítatlan mikrofon frizurát. Így a hatalmas göndör fürtök idén nyáron igazi klasszikussá válhatnak.

A figyelmetekbe ajánljuk