Fotó: 🇨🇭 Claudio Schwarz / Unsplash

Ejtsd ámulatba a vendégeid!

Képernyőn keresztül is érezni az igazi raclette illatát

A nyár tagadhatatlanul a grillpartik főszezonja, azonban könnyen csak irigykedő pillantások maradnak a nyomában, ha valakinek nincsen kertje, vagy megfelelő szaktudása a húsok tökéletes bepácolásához. Nos, a 21. század már mindenre kínál megoldást.


Legyél profi séf a saját otthonodban

Grillsütő és raclette-készítő egyben

Fotó: Steba

Egy könnyen összeszerelhető, hordozható raclette- és grillsütővel gyakorlatilag bárki konyhatündérré válhat akár pár pillanat leforgása alatt is. A konyhaművészet lépéseivel még csak most ismerkedőknek is remek választás, hiszen segítségével hosszas előkészületek és kifejezett szaktudás nélkül is elkápráztathatjuk a vacsoravendégeket, vagy kedveskedhetünk lényünk jobbik felének; ráadásul nem vagyunk kitéve az időjárás viszontagságainak sem. A sikerélmény garantált, és azzal is nyugtathatjuk a mindig fogyókúrázó lelkiismeretünket, hogy így csupa egészséges finomság kerül ki a kezeink közül.

Friss

Szólóalbumot ad ki a Blur és a Gorillaz frontembere

Már meg is érkezett az első kislemez Damon Albarn új albumáról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Converse leporolta régi retrócipőit

CX kollekciójának új darabjai régi klasszikusok újragondolt verziói.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Miley Cyrus egy halom sztárral feldolgozta a Metallica klasszikusát

A feldolgozáson közreműködött Elton John, a Red Hot Chili Peppers dobosa, Chad Smith, WATT és Yo-Yo Mama mellett a Metallica basszusgitárosa, Robert Trujillo is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk