Képernyőn keresztül is érezni az igazi raclette illatát

Fotó: 🇨🇭 Claudio Schwarz / Unsplash

Ejtsd ámulatba a vendégeid!

A nyár tagadhatatlanul a grillpartik főszezonja, azonban könnyen csak irigykedő pillantások maradnak a nyomában, ha valakinek nincsen kertje, vagy megfelelő szaktudása a húsok tökéletes bepácolásához. Nos, a 21. század már mindenre kínál megoldást.


Legyél profi séf a saját otthonodban

Grillsütő és raclette-készítő egyben

Fotó: Steba

Egy könnyen összeszerelhető, hordozható raclette- és grillsütővel gyakorlatilag bárki konyhatündérré válhat akár pár pillanat leforgása alatt is. A konyhaművészet lépéseivel még csak most ismerkedőknek is remek választás, hiszen segítségével hosszas előkészületek és kifejezett szaktudás nélkül is elkápráztathatjuk a vacsoravendégeket, vagy kedveskedhetünk lényünk jobbik felének; ráadásul nem vagyunk kitéve az időjárás viszontagságainak sem. A sikerélmény garantált, és azzal is nyugtathatjuk a mindig fogyókúrázó lelkiismeretünket, hogy így csupa egészséges finomság kerül ki a kezeink közül.

Friss

Getty Images Hungary

5 tökéletes ajándék egy rendhagyó karácsonyra

Furcsa karácsony előtt állunk. A koronavírus-járvány életünkre gyakorolt hatása részben elhomályosítja azt az eddig megszokott meghittséget, amit általában ilyenkor érezni szoktunk. Nem szabad hagynunk azonban, hogy a világjárvány teljes uralomra törjön a szeretet ünnepén – a biztonsági előírásokat betartva töltsünk időt családtagjainkkal, együnk finomakat és természetesen ajándékozzunk.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk