paris hilton

Paris Hilton

Paris Hiltonnak főzőműsora lesz a Netflixen

A műsor címe ugyanaz, mint tavalyi videójáé, ami azért vált ismerté, mert borzalmasan főz benne.


Paris Hiltonnak volt már mindenféle műsora a reality összes alműfaját kipipálva gyakorlatilag, de egy dolog hiányzott még a repertoárjából, ez pedig egy főzősműsor. Tavaly pedig a YouTube-on meg is próbálkozott eggyel, ez volt a Cooking With Paris című videó, ami azonnal internetszerte nagy visszhangokat keltett.

Na nem azért, mert a híresség annyira jól főzött volna, pont ellenkezőleg, az embereket valósággal sokkolta, hogy miket művel a konyhában. A videóban azt ígéri, megtanít minket lasagnát készíteni, de valójában elfelejti mondjuk forrásban levő vízbe rakni a tésztát, ijesztően túlsozza a húst, mielőtt rádobna egy kis himalájai sót is a biztonság kedvéért, továbbá elfelejti felvágni a hagymát.

Az egész nagyon szórakoztató a maga módján, a Netflix pedig úgy döntött, hogy megveszi ezt egy egész műsorként. Azt nem tudni, hogy csak a videó nézettségét látták és komoly főzőműsor lesz, vagy inkább arra mennek rá, hogy Paris Hiltont nézhetjük bénázni a konyhában, a videó sikerének a titka ugyanis utóbbi.

(Forrás: A.V. Club)


A figyelmetekbe ajánljuk