5 ok, amiért minden fiatalnak meg kell ismerkednie a Best Mixer képzéseivel (x)
Stabil egzisztencia, hosszú távú karrierlehetőség – a pályakezdő és pályaváltó fiatalok mind erre vágynak. Egy biztos életszínvonal kiépítése ma már nem csak diplomával, de egy versenyképes szakmával is lehetséges.


Baristaként és bártenderként szinte minden álmot valóra lehet váltani: az anyagi jóléttől kezdve a külföldi munkavállalásig. Ehhez azonban szükség van egy jó nagy adag szorgalomra és szakmai felkészültségre, ezért a tanulást érdemes a legjobb helyen kezdeni. Cikkünkben összegyűjtöttük, hogy miért érdemes a Best Mixer piacvezető képzéseit választani!

1. Versenyképes szakmák széleskörű kínálata

Bár a pandémia a vendéglátó szektorban nagy károkat okozott, de ahogy a mondás is tartja:

minden rosszban van valami jó.

Most nagyobb igény van a jól képzett, vendéglátás iránt elkötelezett szakemberekre, mint valaha. Ezért akár frissen végzett mixerként és baristaként is pillanatok alatt el lehet helyezkedni.

Azonban a Best Mixer több mint 30 képzési lehetősége között nem csak a kávé- és koktélkészítés szerelmesei találnak kedvükre való ajánlatot. Az iskola a leendő pincéreknek, borszakértőknek, menedzsereknek és üzletvezetőknek is olyan terepet kínál, ahol professzionális szintre tudják emelni a szaktudásukat.

2. Kombinált képzési formák

A széleskörű oktatási kínálat több szempontból is kiemelkedő, ha a Best Mixerről van szó. Egyrészt a választékban sokféle kombinált képzési forma található, ami azt jelenti, hogy egy tandíj áráért 2-3 szakmát is meg lehet szerezni. Ez különösen kedvező lehetőség azok számára, akik egy időben, de eltérő területeken is szeretnék kipróbálni magukat.

Ezenfelül a barista és a mixer tanfolyamok között kezdő és haladó kurzusok is vannak. Ennek köszönhetően, ha valaki már rendelkezik valamennyi alapismerettel, nem kell a nulláról kezdenie a tanulást. Aki viszont szisztematikusan szeretne felfelé haladni a ranglétrán, annak is adott a lehetőség.

3. Nemzetközileg elismert akkreditált szakképesítés

Egy kurzus kiválasztásakor fontos szempont, hogy az intézmény milyen okirattal igazolja a sikeres vizsga megszerzését. Sok képző iskola “csak” egy egynyelvű oklevelet ad a kézbe, amivel kizárólag itthon lehet elhelyezkedni. Ezzel szemben a Best Mixernél a mixer és barista szakképesítések nemzetközileg is akkreditálva vannak, ezért a bizonyítványok magyar-angol nyelvűek. Így külföldi munkavállalás esetén sem kell attól aggódni, hogy mindent elölről kell kezdeni.

3. Csúcstechnológiás tanulási környezet

Mint tudjuk, a gyakorlat teszi a mestert, de sok szakképző iskola mégsem biztosít megfelelő körülményeket a tanulóinak. Nem egyszer látni arra példát, hogy a tanfolyam díján felül, mindenkinek saját maga kell beszerezni a tanuláshoz szükséges eszközöket. Ezzel nem is lenne semmi gond, hogyha erről idő előtt lehetne tájékozódni, de az ilyen információk általában derült égből villámcsapásként érkeznek és plusz költséget jelentenek.

Szerencsére nem mindenhol van ez így. A Best Mixer iskolái nem csak csúcstechnológiás közeget biztosítanak a színvonalas oktatásokhoz, de a tanfolyamán felhasznált alapanyagok is tanfolyami ár részét képezik.

Ráaadásul a tantermekben lévő kávé-, illetve koktélkészítő eszközök és gépek egytől egyig a mai kor legkorszerűbb konstrukciói – a mixer és a barista tanfolyamok is modern környezetben zajlanak. Ennélfogva a sikeres vizsga megszerzéséhez semmi másra nincs szükség, mint a tanulás iránti vágyra és lelkesedésre.

5. Azonnali munkalehetőség

Mindenkinek ismerős az érzés, amikor a friss szakmájával kikerül a piacra. Hiába a fiatalos, rugalmas hozzáállás és a naprakész szakmai tudás, a munkáltatók számára mégis a többéves gyakorlati tapasztalat az egyik legfontosabb kritérium.

Viszont a Best Mixer munkaközvetítői szolgáltatásának hála, az iskola végzett hallgatói szinte azonnal kamatoztatni tudják a megszerzett tudásukat. A cég minden tanulójának segíti az azonnali elhelyezkedését, ráadásul nem csak hazai, de külföldi álláslehetőségeket is kínál. Közreműködésével Cipruson, Londonban, de folyami- vagy óceánjáró hajón is lehetőség nyílik a tapasztalatgyűjtésre.

Egy karnyújtásnyira az álmok megvalósításától

Tudtad? A Best Mixer egy komplett iskolahálózatot hozott létre Magyarország területén, ezért nem muszáj a fővárosig utazni, ha a legjobbtól szeretnél tanulni. Jelenleg 15 nagyvárosban jelentkezhetsz a nívós Best Mixer tanfolyamok egyikére, aminek köszönhetően rengeteg időt és pénzt spórolhatsz a képzési időszak alatt.

Ne feledd: akár pályakezdőként vagy pályaváltóként vágsz bele az új szakmai ismeretek elsajátításába, a stabil jövőkép és a hozzá tartozó álmok már tőled is csak egy karnyújtásnyira vannak!

A figyelmetekbe ajánljuk