Gal Gadot

Gal Gadot

Gal Gadot elismerte, hogy ízléstelen volt az Imagine feldolgozásuk

Emlékszel még a végtelenül kínos videóra, amiben hírességek a járvány elején énekelték John Lennontól az Imagine-t?


Lassan már két éve annak, hogy szembesültünk az új helyzettel, amit a koronavírus-járvány teremtett, és az otthonainkban ragadtunk, izolálva egymástól. Mindannyian pánikoltunk, aggódtunk a jövőnk és a megélhetésünk miatt, és akkor egy rakás híres és gazdag ember úgy döntött, hogy amire abban a pillanatban a legnagyobb szükségünk van, az hogy elénekeljék nekünk egy videón John Lennontól az Imagine-t. Mert attól majd jobb lesz mindenkinek.

A videót nem éppen úgy fogadták, mint ahogy azt a celebek tervezték finoman szólva se. A benne levő hírességek azonnal közröhej tárgyává váltak, akárcsak maga a feldolgozás. Azóta már a videóban szereplő Gal Gadot is viccelődött a kínosságával egy átadón. Most pedig egy interjúban elmondta, hogy utólag nézve minden jó szándék ellenére ízléstelen volt akkor.

Európában és Izraelben előbb tőrt ki a járvány, és pont ugyanaz történt korábban, mint ami az Egyesült Államokban is történt akkor. Szóval tudtam, hogy merre halad ez az egész és mi fog történni. De a videó nagyon korai volt. Rossz volt az időzítés, meg hiba volt az egész. Ízléstelen volt.

(Forrás: Billboard)


A figyelmetekbe ajánljuk