táncoló robotok

2020 végén pár robot még csapott egy hatalmas bulit

Jobb lesz vigyázni az emberiségnek egy ekkora újévi mulatság után.

A Boston Dynamics vállalata élen jár a forradalmi ötleteken alapuló, de mégis teljesen fölöslegesnek tűnő robotok gyártásában. Csináltak már kutyarobotot, ami ijesztően lelkesnek tűnik, de egy két keréken közlekedő, szinte mindenre képes robotot is megalkottak, ami lehetetlen formákat is képes felvenni.

Most pedig 2020 végére sikerült egy boldogan táncoló masinát összerakniuk, ami hosszú perceken keresztül felhőtlenül ropja a The Contours Do You Love Me slágerére. És ha mindez nem lenne elég, a videó közepétől becsatlakoznak a már említett robotok is egy fergeteges évzáró bulit csapva.

Az A.V Club cikke viccesen meg is jegyzi, hogy rossz közérzete támadhat az embernek a mulatság közben, hiszen amíg az emberek hónapok óta otthon töltik az idejük nagy részét, és a valaha volt egyik legrosszabb évüket tudhatják maguk mögött, addig a frissen megalkotott gépek már-már szilveszteri karnevált csapnak az év végén.

Valahogy így képzelhető el a robotok győzelme az emberiség felett, ha egy filmben lennénk. A felvétel egyébként mulatságos, és tényleg profi munkát végeztek a Boston Dynamics dolgozói – még ha nincs is sok haszna a robotoknak.


A figyelmetekbe ajánljuk