A Freaky előzetese egészen érdekeset csavar a testcserés filmek unalomig ismételt koncepcióján.Két ember varázslatos módon testet cserél, aztán van 24 órájuk, mielőtt véglegessé válik a testcsere, ismerős? Rengeteg ilyen filmet kaptunk már. A főleg horrorfilmekre szakosodott Blumhouse (Parajelenségek, Tűnj el!) most csavart egyet új filmjében.

A Freaky-ben egy fiatal lány majdnem egy Vince Vaughn által alakított sorozatgyilkos áldozatává válik, de váratlanul egymás bőrében találják magukat. A film az időismétlős koncepciót kreatívan újragondoló Boldog halálnapot! filmek rendezőjétől jön, az első előzetese alapján pedig ahhoz hasonlóan vegyíti a horrort a komédiával.

Friss

Getty Images Hungary

5 tökéletes ajándék egy rendhagyó karácsonyra

Furcsa karácsony előtt állunk. A koronavírus-járvány életünkre gyakorolt hatása részben elhomályosítja azt az eddig megszokott meghittséget, amit általában ilyenkor érezni szoktunk. Nem szabad hagynunk azonban, hogy a világjárvány teljes uralomra törjön a szeretet ünnepén – a biztonsági előírásokat betartva töltsünk időt családtagjainkkal, együnk finomakat és természetesen ajándékozzunk.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk