Régóta szokás már az Instagramon, hogy a felhasználók az új évet köszöntve megosztják az előző esztendőben készült legjobb fotóikat. Félig-meddig ebbe a sorba állt most be II. Erzsébet királynő is, hiszen ő is egy fotómontázzsal üdvözlölte 2021-et, ám másokkal ellentétben ő kilenc helyett csak négyet képet tett közzé.„Lehet, hogy még van mit elviselnünk, de a jobb napok hamarosan visszatérnek. Újra barátainkkal leszünk. Újra családtagjainkkal leszünk. Újra találkozni fogunk"

– olvasható a királynő üzenete a bejegyzésnél.

  • A fotómontázs első képén a Erzsébet látható férjével, Fülöp edinburgh-i herceggel, amint épp egy üdvözlőkártyát olvasnak. A képeslapot 73. házassági évfordulójuk alkalmából dédunokáiktól, György és Lajos hercegtől, valamint Sarolta hercegnőtől kapták.
  • A második képen a Windsor-kastély kéken pompázó ikonikus körtornya látható, mely összesen kétszer vette fel ezt a színt 2020-ban. A brit királyi család így köszönte meg az egészségügyi dolgozók alázatos munkáját a koronavírus-járvány alatt.
  • A harmadik képen a királynő arcképe és üzenete látható egy, a Piccadilly Circusön kiállított óriásplakáton, amit még áprilisban helyeztek ki.
  • A negyedik képen szintén Erzsébet királynő és Sir Tom Moore látható, ahogy a brit uralkodó épp lovaggá üti 100 éves veteránt.

Erzsébet és férje egyébként kettesben töltötték a karácsonyt. A királynő akkor azt üzente népének, hogy

„még a legsötétebb éjszaka közben is van remény az új nap felvirradására."

Friss

Napindító gondolat – 06.23.

Szerda reggel Brigitte Bardot gondolatait idézzük, aki fényképekben rejlő erőre hívja fel a figyelmünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Steven Spielberg a Netflixre fog filmeket gyártani

Pár éve még nagy kritikusa volt annak, hogy a Netflix filmjei jelölhetők legyenek Oscarra, most akár segíthet is nekik Oscart nyerni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Egy fellépés erejéig újból összeállt a Backstreet Boys és az 'N Sync fele

A Pride hónap alkalmából lépett fel a Backstreet Boys.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk