doughnut with toppings

Véradáshoz köti az ingyenfánkokat a legnagyobb márka

Hatalmas válság alakult ki a járvány következtében a vérellátást illetően, ingyen fánkokkal próbálnak menteni a helyzeten.


A Nemzeti Véradó Hónap végéhez közeledve a Krispy Kreme az amerikai Vöröskereszttel együttműködve országszerte arra buzdítja az embereket, hogy segítsenek a szervezetnek az első országos vérválsában. Két héttel azután fogtak össze, hogy a Vöröskereszt megkongatta a vészharangot az amerikai vérbankok példátlanul alacsony vérkészlete miatt, ami a közel két teljes évig tartó csökkenő véradás eredménye.

A Krispy Kreme a jelenlegi válságra és általában a véradás fontosságára való figyelemfelhívás érdekében egy tucat ingyen fánkot kínál mindenkinek, aki január 31-ig vért ad. Az ajánlat a márka minden boltjában érvényes, és a donoroknak a jutalom igénybevételéhez mindössze annyit kell tenniük, hogy bemutatják a látogatásuk végén kapott matricát, amit egy környékbeli véradóközpontban kapnak, vagy felmutatják a Vöröskereszt által kiállított visszaigazolást.

A koronavírus-járvány egyik legsúlyosabb csapása az amerikai egészségügyi rendszerre a vérellátás durva hiánya. Míg a fertőzések és a kórházi kezelések száma megugrott, addig a különböző járványkezelési korlátozások a véradások számának általános csökkenését okozták. Ráadásul az omikron megjelenése és tombolása az országban a tomboló téli viharokkal együtt csak súlyosbították a kialakult helyzetet.

(Forrás: Kitchn)


A figyelmetekbe ajánljuk