ewan mcgregor halston

Halston kalapot tervezett Jackie Kennedynek, dolgozott Andy Warhollal, majd meg kellett küzdenie saját nevét viselő márkájáért. Most pedig minisorozat lesz az éleszéből az American Horror Story alkotójának jóvoltából.


A 70-es és 80-as évek legendás divattervezőjéről, Halstonról minisorozat készül az American Horror Story alkotója, Ryan Murphy révén. A hedonista életstílusáról ismert ikont Ewan McGregor kelti majd életre a Netflix-szériában, aminek szimplán csak Halston lesz a címe.

A sorozat egyébként főleg a nevének visszaszerzéséről fog szólni. Saját magáról elnevezett, általa alapított és naggyá tett cégéből ugyanis kirakták, ami azt a fura helyzetet szűlte, hogy a Halston név a Halston nevű vállalat tulajdona volt, vagyis a tervezőt lehetett volna perelni, ha saját nevén adott volna ki dolgokat. Mindezt azok után, hogy sztároknak tervezett éveken át és a korszak meghatározó figurája volt.

A sorozat májusban 14-én debütál a Netflixen. McGregor mellett még fontosabb szerepekben feltűnik benne a Napkeltéből ismerős Krysta Rodriguez, aki Liza Minellit fogja játszani, továbbá Rory Culkin is, aki Joel Schumacher nemrég elhunyt rendezőlegendát alakítja majd. Most pedig meg is érkeztek az első képek hozzá, továbbá a poszter is!


A figyelmetekbe ajánljuk