A római Colosseum, mely az olasz főváros egyik legcsodálatosabb és legikonikusabb épülete
Az elmúlt egy évben az Instagramot elárasztották a különböző turisztikai oldalak, melyeknek követőbázisa adott esetben akár a több százezret meghaladhatja. Ez persze nem meglepő, hiszen ezeket a fotókat látva tudunk egy kicsit nosztalgiázni, visszacsalogatni emlékeinket a korlátozások nélküli utazásokról. Párizs, Berlin és Koppenhága – csak, hogy párat említsünk kedvenc európai városainkból, melyekről mutatunk is gyorsan 5 csodálatos fotót.


Koppenhága

Akár már többször is járhattunk a dán fővárosban, ilyen perspektívából viszont talán még sosem láttuk: a Koppenhágára oly' jellemző apró házak, mindez ráadásul madártávlatból fotózva. Csodálatos.

Párizs

Legtöbbünknek az Eiffel-torony, vagy épp a Champs-Élysées jut eszünkbe először, ha Párizsra gondolunk, pedig érdemes a kisebb utcákba is ellátogatni. Miért? Mert ilyen gyönyörű dolgokat láthatunk ott.

Róma

Az olasz főváros évszázadokra visszanyúló történelmének egyik legikonikusabb épülete: a Colosseum.

Berlin

Berlin és a Trabant – örökre összeforrt a nevük, ami nem is csoda, hiszen volt idő, amikor más típusú autót csak nagyon ritkán lehetett látni a német főváros utcáin.

Budapest

Persze saját fővárosunkat sem hagyhatjuk ki a felsorolásból, hiszen Budapest elérhető távolságban van még most is, továbbá büszkén állíthatjuk, hogy gyönyörű!

A figyelmetekbe ajánljuk