bicikli nyáron

Csodás városok és gyönyörű borvidékek várnak Európa legszebb bicikli útján

A 36 napos út Franciaországtól Észtországig vezet.

Európát a legkülönbözőbb módokon be lehet járni, de talán egyik sem olyan izgalmas – vagy olyan jó edzés – , mint a kerékpárral körbetekerni.

A Ride & Seek Bicycle Adventures új, 3700 kilométer hosszú kerékpártúrája a franciaországi Párizstól az észtországi Tallinnig tart. A 36 napra tervezett kerékpártúra Bonaparte Napóleon 1800-as években megtett útvonalát követi, és gyönyörű, hullámzó szőlőhegyeken, festői középkori falvakon és bájos kulturális fővárosokon keresztül vezet.

Szakértő pezsgőkészítőket látogatunk meg, csodálatos regionális ételeket eszünk, UNESCO által elismert helyszíneket fedezünk fel, és gyönyörű erdőkön, távoli területeken és nyüzsgő városokon keresztül tekerünk

- mondta Dylan Reynolds, a Ride & Seek alapítója a Travel + Leisure-nak adott nyilatkozatában.

Az utazás nyolc országot ölel fel, de az út rövidebb szakaszai is lefoglalhatók, akik soknak érzik a távot.

A Bike Across Europe túra az ikonikus sugárúton, a Champs-Élysées-n kezdődik, és a párizsi Diadalív alól indul. A túra Franciaország Champagne régióján keresztül megy, majd megáll a németországi Heidelbergben, ahol egy nap pihenő van.

Heidelbergből a vendégek Lengyelország középkori falvai és a Baltikum felé veszik az irányt.

A Ride & Seek Bike Across Europe túrára július 2. és augusztus 6. között lehet jelentkezni. A teljes útvonal ára 17 208 dollár, azaz nagyjából 5,3 millió forint, míg az útvonal nyolcnapos része valamivel több mint 4000 dollárról indul.


A figyelmetekbe ajánljuk