piros traktor áll a mezőn
Unsplash/Scott Landers

Élménytraktorozásra hív egy apró magyar falu

Végre valami szokatlan, valami mellbevágó. Ajándéknak és csapatépítésre is jó.


Irány Sarud!

Szuper élmény: két szó, amit a vonzerő fokozásáért divat lett mindenhez hozzátenni, különösen olyan tevékenységekhez, amelyekhez semmi értelme. Így aztán megszülettek olyan fogalmak, mint a szuperkoncert és az élménykirándulás, élménykenuzás, élményfürdőzés – mert a koncert és a kirándulás, meg kenuzás, fürdőzés önmagában, mint tudjuk, borzalmas lenne.

Nos a Tisza-tó egyik eldugott kis falujában sikerült az élményt egy mezőgazdasági tevékenységgel összehozni, így kialakult végre egy valóban szokatlan páros: az élménytraktorozás.

A helyszín az igazán szerethető Sarud, amely kezdi kinőni a porfészek fogalmát. Az I love Tisza-tó magazinjából kiderül, hogy a Tilcsik Farmon várnak szeretettel mindenkit, aki szeretne traktort vezetni – és tulajdonképpen miért ne szeretnénk? Az új, valóban sajátos élményt születésnapi ajándékként és csapatépítésként is ajánlják, de nem hagynak minket egyedül a traktorral. A szakképzett, jogosítvánnyal rendelkező kollégák végig velünk lesznek. Bejelentkezni a 06 20 21-55-391-es telefonszámon lehet. A Tilcsik Farmon már traktoros versenyt is rendeztek, bemelegítették hát a terepet.

Ha az élménytraktorozást kevésnek találnád, a sarudi KalandKözpontban az SUP-zás, a lovaglás mellett seregnyi egyéb program vár.


A figyelmetekbe ajánljuk