„Tom Hanks a férfiak golden retrievere” – elindult Benedek Ágota filmes videósorozata!
Hamu és Gyémánt

„Tom Hanks a férfiak golden retrievere” – elindult Benedek Ágota filmes videósorozata!

Dübörögjenek a dobok, szóljanak a harsonák, Benedek Ágota (nem) filmes videósorozata ugyanis elindult a Hamu és Gyémánton.


Az Amszterdam és Budapest között ingázó, eredetileg forgatókönyvíróként dolgozó Benedek Ágota kicsivel több mint egy évvel ezelőtt kezdte el megírni, Rumbarumbamm címet viselő internetes naplóját, melynek egyik különlegessége, hogy tabuk nélkül számolt be a világjárvány okozta változásokról.

A kapcsolatokról, gyermekkorról, egy hátborzongató szellemidézésről és rengeteg filmről szóló blog mozis adaptációjának jogait nem sokkal később megvásárolta a Proton Cinema, majd a szerző gondolatait a Libri könyv formájában is kiadta, mely olyan jól fogyott, hogy karácsony előtt újra kellett nyomtatni.

Bár a siker azóta is töretlen, hiszen a történet sorozatadaptálásról már folynak a tárgyalások, a rajongókat egyetlen kérdés foglalkoztatja csak:

„Ágota, hol a blog?"

Hát itt van, megérkezett!

Elindult a hamuesgyemant.hu-n Benedek Ágota vlogja, ráadásul egyből a közepébe csap, hiszen megtudhatjuk, hogy

  • Tom Hanks a férfiak golden retrievere;
  • szörnyen veszélyesek a szörnyhullámok;
  • valamint, hogy általában miért lesz jobb kedvünk, ha megnézzük a Számkivetettet.

Jövő héten újra jelentkezünk, addig pedig töltsétek ki az alább található kérdőívet, és mondjátok el nekünk, miért szerettétek ezt a (nem) filmajánlót!

A figyelmetekbe ajánljuk