„Ez egy inzulinrezistens vámpír története” – íme Benedek Ágota 3. filmajánlója

1994-ben mutatták be az Interjú a vámpírral című Neil Jordan-filmet, mely sokkal több egy újságíróval beszélgető Drakula történeténél. Hogy pontosan mennyivel? Benedek Ágota megmondja.Ha péntek, akkor (nem) filmes vlog. Jól tudják már ezt a rajongók, ha viszont te, kedves olvasó, először tévedtél ide, elmondjuk neked, hogy:

Benedek Ágota a Hamu és Gyémánton folytatja a koronavírus-világjárvány első hulláma alatt megkezdett blogját, írás helyett viszont most videós formában közvetíti gondolatait. Ez itt a harmadik rész.

Az elsőben egy Tom Hanks-, a másodikban pedig egy Arnold Schwarzenegger-klasszikussal kapcsolatban ismerhettük meg a Rumbarumbamm szerzőjének gondolatait. A videók nézése közben olyan kérdésekkel találhatta szemben magát a néző, mint például:

  • Hogy vajon mik azok a szörnyhullámok?
  • Termel-e a Terminátor szervezete progeszteront?

A harmadik rész sem tartogat kevesebb izgalmat, sőt a Brad Pitt, Tom Cruise és a – a film forgatása alatt még csak 12 évesKirsten Dunst főszereplésével készült Interjú a vámpírral kapcsolatban olyan tényeket ismerhetünk meg, miszerint:

  • a film valójában az inzulinrezisztens Pittről szól;
  • a vámpírok életében fontos szerepet játszó koporsók akár kutyaházak is lehetnének;
  • Kirsten Dunst nagy színészi játékának köszönhetően 78 évesnek is tud tűnni.

Ez Benedek Ágota (nem) filmajánlója, mely hetente jelentkezik a Hamu és Gyémánton. Az eddig elkészült részek megtekinthetőek a magazin Youtube-csatornáján.

A figyelmetekbe ajánljuk