1971-ben Erzsébet királynő titkosügynöke, James Bond illegális gyémántcsempészet miatt kezd nyomozásba, ám annak ellenére, hogy a film antihősei nem elég gonoszok, a 007-es számos problémába ütközik. De vajon mik ezek a problémák? És mi köze van egy édesburgonyás brownie-nak a Gyémántok az örökkévalóságnak című Bond-mozihoz? Benedek Ágota (nem) filmajánlójából kiderül. Vol. 5.


Ismét elérkezett a péntek, amikor is Benedek Ágota újból körbejár és megfejt számunkra egy filmklasszikust.

Az első pár részben szó volt már Tom Hanksről és Arnold Schwarzeneggerről, valamint azt is megtudhattuk, hogy a Brad Pitt által alakított vámpír valójában inzulinrezisztens, Julia Roberts pedig csápozott egy kicsit az Álljon meg a nászmenetben.

Az ötödik részben elérkeztünk a klasszikusok klasszikáshoz, James Bondhoz, akit az 1971-es verzióban Sean Connery formál meg.

Mire számíthatunk az ötödik (nem) filmes vlogban?

  • nejlonzacskós tanácsokra amszterdami időjáráshoz;
  • olvasónaplós hasonlatokra;
  • és tojás élettani hatásaira.

Ez Benedek Ágota (nem) filmajánlója, mely mostantól kéthetente jelentkezik a Hamu és Gyémánton. Az eddig elkészült részek megtekinthetőek a magazin Youtube-csatornáján.

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk