Lepusztult, 19. századi pajtát alakított luxusirodává az angol Richard Parr építésziroda. A felújított épületet a dolgozók saját célra használják.


Az angol cotswoldsi Easter Park Farm zöld mezőin helyezkedik el az a 19. századi csűr, amelyet lepusztult állapotából keltett új életre az építész és csapata. A 95 négyzetméteres épületből – amely a Woodchester Park Estate részét képezte az 1850-es években – valódi palotát varázsoltak, megtartva a pajta eredeti stílusjegyeit. A munkaállomást Grain Loft Studionak keresztelték.

Az irodából gyönyörű kilátás nyílik a környező völgyekre, az enteriőr pedig minden részletében meleg, harmonikus. és ízléses. A fatüzeléses kályha, a könyvespolcok és az egyéb bútorok igazán otthonossá varázsolják a belső teret.

A stúdió irodát egyébként jelölték Az év kisméretű munkatere címre az idei Dezeen Awardson.


View Slideshow

via Roadster

Friss

Harry és Meghan megállapodott a Netflix-szel, hogy még a sztorijuk előtt véget ér a The Crown

Harry sussexi herceg, valamint felesége Meghan sussexi hercegné nem rég aláírt a Netflix-szel egy szerződést, ami ahhoz vezetett, hogy rengeteg rajongójuk elfordult tőlük. A szerződés arról szólt, hogy a The Crown (A korona) című sorozatot még azelőtt befejezik a streaming-szolgáltatónál, hogy a történet elérne botrányokkal teli életükhöz.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk