Eladó a katari királyi család két hálószobás luxus repülője
The Drive

Eladó a katari királyi család két hálószobás luxus repülője

Art deco stílusú, 89 férőhelyes luxus repülőtől válna meg Katar kormánya, mivel a katari királyi család többé már nem veszi hasznát.


Elad\u00f3 a katari kir\u00e1lyi csal\u00e1d k\u00e9t h\u00e1l\u00f3szob\u00e1s luxus rep\u00fcl\u0151je

controller.com

A 18 fős személyzettel rendelkező repülő palotában két hálószobát, egy dolgozószobát, számos privát irodát és több fürdőszobát is találunk, ráadásul már belépéskor gigantikus előtér fogadja a látogatókat, telis-tele faborítással és puha szőnyegekkel. A repülő modern konyhafelszereléssel, hang- és fénytechnikával rendelkezik, tele van szekrényekkel, különféle tárolókkal, és plüss bevonatból sincs hiány. Ráadásul hideg és meleg ivóvizet egyaránt szolgáltat az utazóknak, és természetesen a mosdókat sem úgy kell elképzelni, mint egy átlagos turista járaton. A Qatari 747-8i néven futó szárnyas hotel felülmúlja az ötcsillagos szállodák által nyújtott élményeket, sőt akár élni is lehetne benne, ha arra adnánk a fejünket, hogy megállás nélkül utazzunk.

controller.com

A több órás, vagy akár több napos utakat kényelmes bőr székekben, foteleken és puha kanapékon lehet átvészelni, a maximálisan felszerelt hálószobákról nem is beszélve. Attól sem kell félni, hogy a gép zajától nem tudunk álomba merülni, mivel minden helyiséget olyan zajszűrőkkel láttak el, amik garantálják a teljesen zavartalan utazást.

További információk: controller.com

A figyelmetekbe ajánljuk