Egy hét, és jön az Umbrella Academy második évada!

Nem ért senkit meglepetésként, hogy a Netflix már az első évad után két hónappal berendelte az Umbrella Academy folytatását. A 45 milliós nézettséget produkáló sorozatot még a koronavírus sem állította meg: egy hét múlva, július 31-én érkezik a második évad!


Amerikában szinte az egész filmipar leállásra kényszerült a járvány következtében, kivétel Steve Blackman, a sorozat egyik alkotója, aki már márciusban közölte Instagramján, hogy szuperhőseit bizony nem állítja meg semmi. És ez így is történt.

Ahogy korábban mi is megírtuk visszatérő sorozatokat összegyűjtő cikkünkben, az új évadot július 31-én mutatják be, és izgalmakból ezúttal sem lesz hiány: újabb apokalipszis, Kennedy-gyilkosság, atombomba, brutális verekedés Lutherrel, mindezt a megszokott látvánnyal és zenékkel fűszerezve. A Netflix szuperhőseinek előzetesét már magyarul is megtekinthetjük:

Az Esernyő Akadémia: 2. évad | Hivatalos előzetes | Netflixwww.youtube.com

Jó hír, hogy nincs izgulni valójuk azoknak, akik aggódnának a Hargreeves-család és a sorozat jövőjéért, hiszen a nagysikerű képregény harmadik része is megjelent már. Nehezen elképzelhető, hogy ne készítsenek az alkotók még legalább egy évadot a streamingszolgáltató egyik legnézettebb sorozatából. Azért próbálkozzon mindenki beosztani a második évadot – ha tudja... Már csak egy hét!

A figyelmetekbe ajánljuk