A koronavírus-járvány áldozata lett a film. Az eredeti októberi bemutató helyett előreláthatólag jövő év első felében érkezik a mozikba a Herendi Gábor filmje."A visszajelzések alapján komoly érdeklődés mutatkozik a Szabó Győző azonos című könyvének sorsfordító eseményeit bemutató alkotás iránt, ezért úgy döntöttünk, megvárjuk, míg a biztonságos mozizást nem zavarhatja meg a vírus"

– mondta Illés Gabriella, a Toxikoma producere.

TOXIKOMA Teaser

A Toxikoma film Szabó Győző és Csernus doktor, az alfahím és az Istent játszó pszichiáter harcát, a két ego összefeszülését és a két emberbaráttá válását mutatja be. Szabó Győzőt Molnár Áron és Csernus doktort Bányai Kelemen Barna, Kaszás Attila-díjas színész alakítja, Éva nővér szerepében pedig Török-Illyés Orsolyát láthatjuk, de mindezt, ha már biztonságosan mehetünk moziba.

Szabó Győzőt és Csernus Imrét terápiáról, függőségről, menekülésről, teremtésről, bátorságról, őszinteségről és egyensúlyról kérdeztük a Hamu és Gyémánt legújabb számában.

Friss

Courtesy Proteus /Yves Béhar /Fuseproject

43 milliárdos víz alatti bázist terveznek a Karib-tenger mélyére

Közel 20 méter mélyen, a Karib-tenger felszíne alatt egy 371 négyzetméteres, hozzávetőleg 43 milliárd forintos kutatóállomást építene Fabien Cousteau francia akvanauta, valamint Yves Béhar svájci tervező. A Proteusban működne a világ első víz alatti üvegháza is.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk