ebay

Az eBay véletlenül felfüggesztette egy halom felhasználóját

Nem tudni, mi lehetett az oka, de a cég azóta már elismerte a problémát és biztosított mindenkit, hogy intézkednek a dolgok helyrehozatalát illetően.


Az eBay december 3-án véletlenül felfüggesztett egy halom felhasználót. A platform azóta elismerte már a hibát és jelezte, hogy a tévesen felfüggesztett felhasználók kaptak értesítést, hogy megoldják a problémájukat. A felhasználók pénteken kezdték el jelenteni közösségi médiás felületeiken, hogy felfüggesztették őket az eBayről, annak ellenére, hogy nem sértettek meg semmilyen szabályt a platformon.

Ami a tiltások indoklását illeti, a felhasználók azt mondják, hogy kaptak egy e-mailt a cégtől, amelyben azt írták, hogy az eBay közösséget veszélyeztetik. Néhány felhasználó azt állítja, hogy amikor ezzel kapcsolatban felvették a kapcsolatot az eBay ügyfélszolgálatával, a tiltásukat fenntartották, és nem kaptak további tájékoztatást.

Bár az eBay elismerte a problémát, még mindig nem tudjuk, hány felhasználót függesztettek fel véletlenül, valamint azt sem, hogy ez miért történt. Azt azonban feltételezhetjük, hogy a tömeges felfüggesztéseket az eBay algoritmusának valamilyen hibája okozhatta.

(Forrás: The Verge)


A figyelmetekbe ajánljuk