táncoló emberek  az utcán
Argentína lett a vezető úti cél Dél-Amerikán belül; emellett pedig 13 más elismerésben is részesült az ország.

Az országot a régió legvonzóbb turisztikai célpontjának választották egy szavazáson, amelyben több mint kétmillió ember vett részt. A sokszínűség, a természet, a gazdag kulturális kínálat, a változatos gasztronómia, a jó hangulat és az éjszakai élet. Pár dolog, ami miatt Argentína lett Dél-Amerika vezető úti célja 2021-ben a World Travel Awards-on, írja a Travel Daily News.

Idén a WTA-ra több mint kétmillió turisztikai szakember és utazó szavazott.

A kategóriában Brazília, Bolívia, Chile, Kolumbia, Ecuador, Paraguay, Peru és Uruguay is jelölve volt.

A kategóriában Brazília, Bolívia, Chile, Kolumbia, Ecuador, Paraguay, Peru és Uruguay is jelölve volt.

Argentína a fenti elismerése mellett 13 magánszektorbeli elismerésben is részesült, köztük szállodák, ökológiai üdülőhelyek, utazási irodák és utazásszervezők. Argentína vezető úti célján belül az Andok lábánál elterülő népszerű Bariloche városa nyert.

Bariloche

Shutterstock

A díjakat 1993 óta szervezik a turisztikai ágazat valamennyi ágazatában tett erőfeszítések elismerésére és megünneplésére. Ebben a 26 évben a brazil Rio de Janeiro volt a legtöbb kitüntetett város 16 díjjal, amelyet Ecuador főváros, Quito követett 6 díjjal. 2020-ban Chile volt a díjazott desztináció. Idén a szakemberek és az utazók Argentína elismerése mellett döntöttek.


A figyelmetekbe ajánljuk