trent reznor
A legenda születésnapján adták elő a Famoust egy jótékonysági közvetítésen.


Ahogy arról korábban írtunk, január 9-én egy 3 órás, sztárokkal teli jótékonysági közvetítés zajlott A David Bowie Celebration: Just For One Day! címmel, annak apropóján, hogy ezen a napon töltötte volna a 74-et az elhunyt legenda. Az esemény a Save The Children jótékonysági szervezetnek gyűjtött pénzt, ami bántalmazott gyerekeknek segít, próbálva egészséges indulást biztosítani számukra az életben.

A show folyamán egy halom nagy sztár feldolgozott egy-egy dalt Bowie munkásságából. A fellépők között volt többek között a Smashing Pumpkins-frontember Billy Corgan, a Duran Duran, Adam Lambert, Yungblud és Boy George is. A Nine Inch Nails, pontosabban Trent Reznor frontember, a felesége, Mariqueen Maandig Reznor énekesnő és állandó alkotótársa, Trent Reznor is feldolgozott egy számot, méghozzá a Famoust Bowie egykori zenésztársaiból álló banda kíséretével.

Az eseményt szervező produkciós cég most feltöltötte a streamből Reznorék produkcióját a YouTube-csatornájára, így erről legalább biztosan nem maradtunk le és meghallgathatjuk, hogyan szól David Bowie Nine Inch Nails-esen.

(Forrás: Billboard)

A figyelmetekbe ajánljuk