Beckham alkoholt fogyaszt a teraszon
Ha a vendéglátóhelyek teraszain egyelőre nem is élvezhetjük a jó időt, a Haig Club újdonságával a kertbe kiülve is szép élményt varázsolhatunk magunknak.

Egy igazi nyári különlegességgel jelentkezett a prémium whiskyk egyik luxusmárkája, a Haig. Ahogy egyre több országban meghonosodni látszik az aperitivo kultúrája, nem meglepő hogy a Haig is bejelentkezett a saját, könnyed, gyümölcsös kiszerelésével. Hogy mi is pontosan és honnan ered az aperitivo, arról részletesen itt írtunk.

Az új whisky elsődleges újítása ,hogy narancsvirág-kivonatot adtak hozzá, amelyektől könnyű és élénk ízeket kapott az ital. A szakszerűen feldolgozott narancsok fenntarthatóan a Földközi-tenger régiójából származnak, nagyrészt a spanyolországból, Sevilla területéről. A jellegzetes, mediterrán ízhatást a friss és lédús lekvár-narancs ízek keverékével biztosítja a gyártó, keverve a jellegzetes Haig Club Clubman skót whisky élményével.

Ráadásul nem más, mint maga David Beckham ajánlja nekünk a frissítőt, aki maga is segédkezett a tökéletes íz megtalálásában. Ő személy szerint egy nyári napra, limonádéval felöntve ajánlja.

A termék brit boltok polcain áprilisban jelenik meg, de online már megvásárolható az Amazon, valamint a HaigClub oldalán. Ráadásul igen kedvező áron, 25 fontért, azaz nagyjából tízezer forintért.

Valószínűleg a nyárra már a magyar boltokban is kapható lesz.


A figyelmetekbe ajánljuk