Csillagok az égen

Nincs a Földön olyan kultúra, melynek ne képeznék szerves részét az éjszakákat megvilágító csillagok. Nem csoda, hogy sokan vagyunk, akik szinte rajongásig szeretjük az univerzum legfényesebb égitestjeit, és vonzódunk a hozzájuk kapcsolódó tárgyakhoz – például azokhoz, amiket most mutatunk.​A cipő

Chanel

Csillagok a pólókon, a kabátokon, nadrágokon. De miért ne lehetnének mondjuk cipőkön és kicsit másként? Lehetnek! A Chanel legújabb kollekciójában találunk is olyan balerinacipőt, ami pontosan úgy csillog, mint kedvenceink az éjszakai égbolton. Az arany és fekete színben elérhető lábbeli csillogását rengeteg csillámpor biztosítja, így garantált, hogy bárhová is megyünk benne, minden szempár a ragyogó lábbelinkre tapad majd.

A kisállatos horoszkópkönyv

anthropologie.com

A kos türelmetlen, a bika makacs, a nyilas pedig általában túlságosan magabiztos a kapcsolataiban – legalábbis, ami az embereket illeti. De mi a helyzet kiskedvenceinkkel? Kutyánk vajon azért sértődik meg egy-egy jutalomfalat elmaradásakor, mert a halak jegyében született, esetleg macskánk azért távolságtartó, mert szűz az aszcendense? Ha ezt mindenképp szeretnénk megtudni, szerezzük be a Stella Andromeda által kiadott kutyás és macskás horoszkópkönyveket, melyekből mindent megtudhatunk legkedvesebb barátainkról.

Ár: 4,7 ezer HUF

​A csempe

atrafloor.com

Akár hagyományos, retro vagy kortárs stílusban szeretnénk kialakítani lakásunk helyiségeit, a Mensa csempéi szó szerint ragyogóvá teszik otthonunkat – már csak azért is, mert a buroklatok mintája csillagos. Ezek a csempék tökéletesen alkalmasak arra, hogy megidézzék nekünk az éjszakai égboltot.

Ár: 24,7 ezer HUF/négyzetméter

A Halálcsillag lámpa

Facebook/Light Gallery

A Light Gallery által piacra dobott Halálcsillag lámpa nemcsak a legnagyobb Star Wars-rajongóknak lehet tökéletes karácsonyi ajándék, ugyanis minden szobát azonnal hangulatossá varázsol. A termék teljes mértékben kézzel készül, és amíg nappal diszkrét, visszafogott dísze lehet az otthonunknak, sötétedés után szinte életre kel: meleg fény- és sötétségfoltokat vet a hálószoba vagy a nappali falára.

Ár: 55,2 ezer HUF

A púder

Instagram/@guerlain

A Guerlain Meteorites fantázianevet viselő púderje igazi kulttermékké nőtte ki magát a sminktermékek rajongói közt. A finom, visszafogott színű púdergyöngyök nemcsak egységesítik az arcbőr tónusát, de enyhe ragyogást is adnak. A végeredmény mellett pedig már kézbevenni is öröm: gyönyörű a csomagolása, lágy ibolya illatával pedig az orrunkat is kényezteti!

Ár: 18,3 ezer HUf

A figyelmetekbe ajánljuk