Barbra Streisandnak érdekes véleménye van a Csillag Születik című filmről

Barbra Streisandnak érdekes véleménye van a Csillag Születik című filmről

Az 1976-os Csillag Születik című film főszereplője nem Lady Gagával és Bradley Cooperrel készítette volna el a mozi 2018-as remake-jét.


A 2018-as év talán legnagyobb dobása volt a Lady Gaga és Bradley Cooper által fémjelzett Csillag Születik című film, amelynek egyébként utóbbi volt a rendezője. A mozit 8 Oscar-díjra jelölték, ebből 1-et, a Legjobb betétdal díját Lady Gaga sikeresen be is húzta. A film nagyon komoly anyagi sikernek örvendett, 436 millió dollárt hozott a mozipénztáraknál.

Amint arról már szó volt, a film egy remake, az 1976-os verzióban Barbra Streisand Kris Kristoffersonnal játszott együtt, sőt 1954-ben és 1937-ben is készült egy-egy mozi ugyanerre az alapsztorira.

Barbra Streisand egy nemrégiben készült interjúban beszélt a legújabb verzióról és nem feltétlenül azt mondta, amire sokan előzetesen számítottak:

Amikor először megtudtam, hogy újra megcsinálják a filmet, Will Smith-nek és Beyoncénak kellett volna adni a szerepeket, úgy voltam vele, na, ez így érdekes is lehet. Másmilyenné, izgalmas zenékkel lehetett volna megcsinálni, fantasztikus ötletnek tartottam. Végül nagyon meglepődtem, hogy a kész film mennyire hasonlított az 1976-osra. Nem tudom, szerintem az egész rossz ötlet volt így. De nagy siker lett, azzal pedig nem lehet vitatkozni. Bár, engem nem érdekel a siker, sokkal fontosabb az eredetiség.


A figyelmetekbe ajánljuk