Ma ünnepli 75. születésnapját Cher, ennek ellenére ő lepte meg a rajongóit, hiszen bejelentette: érkezik az életrajzi filmje!


A filmnek egyelőre még nincs címe, ám azt tudni lehet, hogy az Universal Pictures készíti a Mamma Mia! producereivel, Judy Craymerrel és Gary Goetzmannel. Sőt, maga a díva is producerként közreműködik az alkotásban. A forgatókönyv írója pedig Eric Roth lesz – írja a Variety.

Roth írta a Forrest Gump forgatókönyvét - amiért 1995-ben Oscar-díjat kapott -, valamint a 2018-as Csillag születik című film forgatókönyvét is, melynek főszereplője Lady Gaga és Bradley Cooper volt. Roth és Cher korábban az 1987-es A gyanúsított című produkcióban dolgoztak együtt. Roth jelenleg Martin Scorsese közelgő filmjének, a Killers of the Flower Moonnak a forgatásán dolgozik, valamint társíróként vett részt Denis Villeneuve Dűne című filmjében is, amely október 1-jén debütál majd.

Cher hat évtizedes pályafutása során uralta a zenét, a filmezést, a televíziózást és a színházat is. Megannyi díjjal és kitüntetéssel a háta mögött már csak egy Tony-díjra van attól, hogy elérje az EGOT-státuszt. Hiszen 2003-ban Emmy-díjat nyert a kiemelkedő zenei show-jáért, 2000-ben Grammy-díjat a legjobb tánczenei felvételért, 1988-ban pedig a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat zsebelte be, a Moonstruck című filmben nyújtott alakításáért.

A figyelmetekbe ajánljuk