converse
A ruhagyártó a tavalyi is nagy éve volt, az év legtöbbet újraértékesített márkája lett 2020-ban a resale piacokon. Az idei év is erősnek ígérkezik.


Nagyon jó évet zárt a Converse, a cipőgyártó volt ugyanis 2020-ban a legtöbbször értékesített márka a resale piacokon, vagyis az ő termékeiket értékesítették a legtöbbet a kereskedők és újraeladók. Ez nagyjából annyit jelent, hogy a Converse a legmenőbb streetwear márka jelenleg a hétköznapi divatrajongók közt.

A cég viszont most bejelentette, hogy milyen közreműködésekkel jelentkezik idén és egészen durva évük lesz idén is. Közös termékeket fog a cég piacra dobni Kim Jonesszal, Draymond Greennel, Julius Ervinggel, Natasha Clouddal, Alexis Sablone-nal, folytatja a közreműködést Tyler, The Creator Grammy-díjas sztárral és COMME des GARÇONS-szal. Emellett lesz közös kollekció Virgil Abloh elithipszter-márkájával, az Off White-tal, a Banduluval, a Conceptsszel, a Chinatown Markettel, továbbá a Telfarral.

A Telfar egy többszörösen díjazott márka, amit Clemens Telfar rendező alapított és az a célja, hogy a kifutókon látott high-fashiont az utcákra vigye megfizethető áron. A Telfar által gyártott táskákat például „Bushwick Birkinnek" szokták becézni, mivel Bushwick egy szegényebb része New Yorknak, a Birkin pedig a luxustáskák királya.

(Forrás: High Snobiety)

A figyelmetekbe ajánljuk