táncolnak és ufók és kertitörpe

Most letölthetsz egy rakás CIA dokumentumot UFO-król

Egy lelkes férfinak köszönhetően a nyolcvanas évekig visszamenőleg belekukkanthatsz a kormányszerv információiba.Egy John Greenwald Jr. férfi addig járta a bíróságot és kutatott, míg végül elérhetővé vált minden UFO észleléssel kapcsolatos dokumentum a CIA könyvtárából teljesen legálisan. Az archívum egy részét egy CD-re írták ki, amit pár éve megvásárolt a férfi. Később aztán folyamatosan perelte a kormányszervet azért, hogy publikus információvá váljanak az azonosíthatatlan repülő tárgyakkal kapcsolatos nyomozásaik feljegyzései.

A férfi elérhetővé tette The Black Vault nevű oldalán, a CIA pedig megerősítette a Vice-nak, hogy a teljes archívuma nyilvános rajta. Bár ezt Greenwald kétli, az alapján, amennyi akadályon kellett keresztül mennie, hogy törvényesen hozzáférhessen a dokumentumokhoz.

Pár hete egyébként az Egyesült Államokban elfogadtak egy törvényt, ami arra kötelezi a CIA-t, hogy hozzon nyilvánosságra és tegyen elérhetővé folyamatosan minden hat hónapnál korábbi dokumentumot UFO-kutatásairól. Így a jövőben sokkal gyakoribbak lehetnek az amerikából érkező, azonosíthatatlan repülő tárgyakról szóló hírek, írja a Dazed.

A figyelmetekbe ajánljuk