chadwick boseman néz a kamerába, öltönyben háttér sárga kék

Chadwick Bosemanről emlékeznek meg a Fekete párduc új felvezetésével

Az augusztus végén elhunyt színész tiszteletére most új bevezető képsorokat kapott a főszereplésével készült Fekete párduc című képregényfilm.


Bob Iger, a Disney filmstúdió főnöke számolt be arról a Twitteren, hogy a Disney+ szolgáltatásában műsorra tűzött Fekete párduc elején a Chadwick alakításából összeállított montázst láthatnak a nézők – számolt be a hírről az MTI. Iger hangsúlyozta, hogy a montázst különleges tisztelgésnek szánták a színész emléke előtt, amit mindig megőriznek a szívükben.

Boseman augusztus 28-án, 43 éves korában hunyt el, A színész vastagbélrákban szenvedett. Betegségéről csak kevesen tudtak, a kezelések alatt is dolgozott filmjein. Boseman vasárnap lett volna 44 éves. A Disney korábban a Marvel Comics írójára, Stan Lee-re emlékezett hasonló módon. A tavaly bemutatott Marvel kapitány című film elején egy különleges montázzsal idézték fel a 2018-ban elhunyt Lee emlékét.

A színész utolsó, befejezett filmje december 18-án debütál a Netflixen. A Ma Rainey: A blues nagyasszonya című mozi 1927-ben játszódik, amikor a pénzemberek próbálják minél gyorsabban rögzíteni a valóságban is létezett Ma Rainey-vel új lemezét. Boseman a zenés-drámafilmben egy trombitást játszik, alakításáról pedig pár képkockát már láthattunk is a filmhez készült első trailerben.


A figyelmetekbe ajánljuk