Újabb szürreális ötlet egy zenekartól, akik ki akarták elégíteni a rajongóik igényeit.

Ugyan augusztusban már megtartották a világ első biztonságos koncertjét, ahol 2500 fővel és 500 kordonnal bulizhattak a résztvevők, de a mostani megoldás ezen is túltesz. Egy amerikai rockegyüttes, a The Flaming Lips magukat és a rajongóikat is hatalmas buborékokba rakták, hogy így védekezzenek a járvány ellen.

Instagram/waynecoyne5

A koncert – amely részben élő show, részben videoklip forgatás volt – az énekes, Wayne Coyne vázlataiból került elő, amikor a karanténidőszak alatt rajzolgatott – írja a CNN. Először csak egy 2019-es koncertjét vetette papírra, ahol egyedül ő volt buborékba zárva, de a továbbgondolt változatában már mindenki abból tombolt.

Instagram/waynecoyne5

Az énekes szerint május óta felerősödött a koncertek iránti igény, ezért berendeltek a 3500 férőhelyes helyszínre 100 darab buborékot, és egy egészen egyedi, de szinte százszázalékosan biztonságos bulit csaptak a rajongókkal. Coyne azért reméli, hogy visszatérhetnek a régi fellépésekhez is, de tetszik neki az ötlet, hogy a zenekara a továbbiakban is hasonló örült koncerteket tart a járvány idején.


Friss

Szingapúrban piacra dobták a laborban tenyésztett húst

A Good Meat márkanévvel ellátott tenyésztett hús megtalálható már az éttermi kínálatban.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
MTI/Balogh Zoltán

Szabó T. Anna: Porbeszéd

Az Alibi - hat hónapra egy félévente megjelenő antológia, melybe neves szerzők adott témában írt verseit, novelláit, gondolatait olvashatjuk. Cikksorozatunkban ezekből a szövegből válogatunk. Ebben a részben Szabó T. Anna egyik versét tolmácsoljuk.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Több mint 50 éves rejtélyre derült fény a kaliforniai aszály miatt

A szárazság miatt egy repülőgépet találtak egy tó fenekén.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk