britney spears integet fekete garbóban egy próbán egy színpadon

Szeretne kikerülni apja kontrollja alól, ez akár egy kiskapu is lehet.


Britney Spears nevében ügyvédje keresetet nyújtott be a bírósághoz, amiben azt kéri, mentsék fel apját gyámsága alól. A sztárt a bíróság 2008-as idegösszeomlása után helyezte apja, Jamie Spears gyámsága alá, aki aztán egészségügyi problémái miatt 2019-ben ideiglenesen átadta feladatait az énekesnő menedzserének, Jodi Montgomerynek. Spears keresetében azt kéri, hogy apját végleg mentsék fel a gyámság alól menedzsere javára, aki hivatalosan is ideiglenes gyámjává válhatna. Amennyiben a bíróság elfogadja kérését, az jó hír lehet az énekesnő rajongói számára.

A hivatalos gyám kezeli ugyanis törvény szerint a gyógyszeres kezelését, korlátozhatja a mozgását, látogatóinak számát és személyét, a közönséggel való kapcsolatát, meg úgy nagyjából az egész életét, ami a meghozott fontos döntéseket illeti. Spears úgy érzi valószínűleg, hogy menedzserén keresztül visszanyerhet valamennyit szabadságából, miután apja visszaélt ezen hatalmával, ahogy azt nemrég az erről szóló dokumentumfilm is taglalta.

Persze ha nyer, akkor továbbra se rendelkezik a saját vagyonáról. A kereset azt a részét nem tartalmazza a hivatalos gyámságnak, azt a pert már egyszer elvesztette valamennyire. Pontosabban a bíróság nem távolította el kérése ellenére apját pénzügyi kezelőjeként, de egy bankot is megtett mellé, amolyan biztosítékként. Ami szintén nem ideális, de előrelépés talán a korábbi helyzethez.

(Forrás: Consequence of Sound)


A figyelmetekbe ajánljuk