A modern idők hívó szavára reagálva a londoni múzeum lehetővé tette az online tárlatvezetést.


Még szeptemberben debütált a British Museum legújabb kiállítása, a Tantra: Enlightment to Revolution (magyarul Tantra: Felvilágosodástól a forradalomig), aminek az a célja, hogy oszlassa kissé a ködöt a fejünkben erről a sokszor félreértett keleti filozófiáról. Nagyon sok tévhit él róla ugyanis a nyugati világban. Ugyanakkor a koronavírus-járvány igencsak veszélyessé tette többek között a múzeumok látogatását is.

Szerencsére Imma Ramos tárlatvezető feltöltött YouTube-ra egy videót, amiben picit kevesebb, mint 20 perc alatt körbe vezet, megmutatja a fontos látnivalókat, továbbá elmondja a fontos tudnivalónkat. Így ha esetleg kényelmesek vagyunk, óvatosak vagyunk a járványtól, meg amúgy se tervezünk ezért Londonba utazni, akkor most online is megkapjuk a lényeget. Ugyanakkor ha szeretnénk élőben is átélni a kiállítást a tantráról, akkor január 24-ig még megtehetjük – írja a Boing Boing.

Friss

Több mint 50 éves rejtélyre derült fény a kaliforniai aszály miatt

A szárazság miatt egy repülőgépet találtak egy tó fenekén.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Több ezer kilométert hánykolódott az óceánon egy most célba ért palackposta

És már válaszoltak is rá.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Louis Vuitton is csatlakozik az űrturizmushoz? – futurikus divatbemutatót tartottak

A vírusnak köszönhetően az idei nyár és a vele járó külföldi utazások sem történnek zökkenőmentesen. A Louis Vuitton házának kreatív igazgatója, Nicolas Ghesquière pedig éppen ezért gondolt arra, hogy az egzotikus tengerpartok helyett inkább az űrbe repíti az embereket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk