mobil bowling pálya

Ha Mohamed nem megy a bowlingpályához, akkor a bowlingpálya megy Mohamedhez.Lehet, hogy unatkoztál a kijárási korlátozások idején, de annyira valószínűleg nem, hogy építettél egy egész, 10-15 személyt befogadni képes hordozható bowlingpályát. Egy michigani vállalkozó a karantén alatt ugyanis ezt tette, megküzdve annak kihívásaival, hogy a lezárások miatt nem mindig tudott könnyen hozzájutni az építéshez szükséges anyagokhoz.

Bár csak kétsávos a pálya az átlagnál rövidebb sávokkal, továbbá maga a tekegolyó is kisebb az eredetileg használtaknál, cserébe automatizált az eredményjelzővel együtt, továbbá magátol kontrollálja a hőmérséklet is, hűtve vagy éppen fűtve a teret időnként. Emellett egy profi hangrendszer is található benne, amire bluetooth révén lehet csatlakozni, sőt egy mozirendszert is építettek bele.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Luxury+Innovation at its finest . www.LuxuryStrikeBowling.com

Worlds First Mobile Bowling (@luxurystrikebowling) által megosztott bejegyzés,

A cél pedig az volt, hogy bérbe lehessen adni bulihelyszínnek. Ki ne akarná, hogy házhoz jöjjön neki a helyszín?Ugyanakkor alaposan a zsebünke kell nyúlni hozzá, két óra használat ugyanis 500 dollárba, vagyis 150 ezer forintba kerül. Ugyanakkor nem is annyira megfizethetetlen. Ha egy 15 fős társaság összedob rá, elosztva a költségeit, akkor 10 ezer forintra jön ki fejenként 2 óra, 30 ezerből pedig kijön 6 óra luxus körülmények között.

(Forrás: Boing Boing)

A figyelmetekbe ajánljuk