Az Újpest-szurkolók sohasem felejtik el legendájukat.


Immár két és fél hónapja nincs velünk Benedek Tibor, a valaha volt egyik legnagyobb magyar vízilabdázó. Hosszú betegség után, június 18-án hunyt el. Ebben a cikkben búcsúztunk tőle, emellett a Hamu és Gyémánt magazin legfrissebb számában egykori edzője, Horkai György, korábbi játékostársa, Kiss Gergely és válogatottbeli játékosa, Erdélyi Balázs búcsúzott tőle emlékfoszlányokkal.

Emlékét nem csak mi őrizzük, de szerettei, barátai és természetesen a szurkolók is. A női vízilabda bajnokságban csütörtökön az FTC-vel csapott össze az UVSE a Margitszigeten. Az újpesti pólós hölgyek visszavágtak a bő két hete elszenvedett vereségért, és 16-10-re legyőzték a nagy riválist. A meccs előtt az Újpest-tábor pazar élőképpel, görögtüzes pirotechnikai bemutatóval emlékezett meg Benedek Tiborról. Megható pillanat volt, ahogy a világklasszis nevét skandáló újpesti drukkerekhez a ferencvárosi szurkolók is csatlakoztak. Íme:

Nem véletlen az újpestiek kötődése: Benedek Tibor 1989 és 1996 között BEK-et, bajnokságot is nyert az UTE-val, egy interjújában elárulta, annak idején egy rivális csapat magasabb fizetést ajánlott neki, mégis inkább az UTE-t választotta.

Friss

4 + 1 húszéves nyári sláger, amiket még ma is imádunk

Nyári slágerek, amik a csapból is folytak – valahogy így lehetne jellemezni 2001 legnagyobb diszkóhimnuszait, amiket – egyáltalán nem véletlenül – még ma is imádunk. De vajon mik voltak ezek a számok pontosan? Mire örültek meg az emberek a legnagyobb habpartik közepén? Mutatjuk!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Paul Rudd még egyszer utoljára megtréfálta Conant

Conan O'Brien late night comedy műsora hamarosan véget ér, a színész pedig nem hagyta ki az alkalmat egy utolsó poénra.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Toyota robotja szelfizés közben is képes letörölni az asztalt

A robotoknak nagy problémát okoznak a visszaverődő és áttetsző felületek, a Toyota megoldotta a problémát.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk