total timeless 7 gold total player awards
Az első ötben pedig két másik magyar is találunk a férfiak rangsorában!A Total Waterpolo ismert pólós oldal megszavazta a XXI. század legjobb férfi és női pólósait, a magyarok pedig természetesen nem maradhattak ki egy ilyen felsorolásból. A júniusban sajnálatos módon elhunyt Benedek Tibor végzett a férfiaknál a legelső helyen, így ő a sportág férfi ágának legnagyobb játékosa az elmúlt 10 évből, laza 16 ponttal előzve a szerb Vladimir Vujasinovicsot.

A XXI. század eddigi legjobb férfi pólósai

Total Waterpolo

A dobogó harmadik fokán szintén egy magyar játékost találunk Kásás Tamás személyében. Majd a szerb Filip Filipovicsot Varga Dénes követi, ő zárja a legjobb ötöt. Ami a lányokat illeti, ott amerikai Maggie Steffens végzett az első helyen, viszont nem fért be magyar a legjobb tízbe.

Ugyanakkor az oldal összeállított két 6+1-es álomcsapatot is az előző évtized játékosaiból, aminél a B-csapatokban a férfiaknál Kiss Gergely, míg a nőknél Stieber Mercédesz is helyet kapott. Ami pedig az A-csapatokat illeti, férfiaknál majdnem felét magyarok teszik ki. Két szerb, egy spanyol és egy horvát játékos fért be még a képzeletbeli kezdőbe a Benedek-Kásás-Varga trió mellett.

Total Waterpolo

(Forrás: 24)

A figyelmetekbe ajánljuk