Vajon sikerül a Dirty Dancing-emelés Benedek Ágotának? Megérkezett a 6. (Nem) filmes vlog
Hamu és Gyémánt

Vajon sikerül a Dirty Dancing-emelés Benedek Ágotának? Megérkezett a 6. (Nem) filmes vlog

1987-ben mutatták be a világ egyik legikonikusabb táncos filmjét, a Dirty Dancinget, mely a mozi férfi főszereplőjének, Patrick Swayze-nek meghozta a várva várt világhírnevet. Bár generációk imádták Baby (Jennifer Grey) és Johnny szerelmének kibontakozását, Benedek Ágota nem tartozik a rajongók közé. Hogy miért van ez így? A legújabb (nem) filmes vlogból kiderül. Vigyázat, a videó után a Dirty Dancing többé nem lesz az az ártatlan romantikus film, mint aminek korábban tűnt!Az idő rohan, megint eltelt két hét, ez pedig nem jelenthet mást, minthogy Benedek Ágota ismét kielemez egy filmklasszikust.

Az eddig elkészült részekből sok fontos információt tudhattunk meg: kiderült például, hogy szörnyhullámok szörnyen veszélyesek, a zsír jó, továbbá, hogy James Bond jobban jár, ha Amszterdamban akciózva zacskót húz a biciklijére.

Egy kérdés viszont minden videó után felmerült:

Ágota, mikor nézed már meg végre a Dirty Dancinget?

A kérések meghallgattattak, Ágota megnézte, és a filmmel kapcsolatban olyan kérdésekre kaphatunk választ, mint például:

  • az alkotók miért döntöttek végül mégis Swayze mellett a casting során;
  • melyik szereplő a legidegesítőbb a filmben;
  • továbbá, hogy összejön-e az a bizonyos emelés a síkidegvagyok Instagram-oldal alapítójának, Turai Barnának partnerségével?
Igen, ebben a részben vendégszereplő is lesz. Ráadásul nem is akárki.

Ez Benedek Ágota (nem) filmajánlója, mely kéthetente jelentkezik a Hamu és Gyémánton. Az eddig elkészült részek megtekinthetőek a magazin Youtube-csatornáján.

A figyelmetekbe ajánljuk