A műfaj legnagyobb producere végigvezet egy videón keresztül, hogy hogyan is készül egy raggaeton dal.


A Despacito világraszóló sikere óta a raggaeton meghódította az egész világon, ennek mi sem nagyobb bizonyítéka, hogy Bad Bunny volt a legtöbbet streamelt előadó idén a Spotify-on. Emellett egyre több nagy popsztár készít közös dalokat a műfaj legismertebbjeivel. Talán a legismertebb producer ezen a vonalon Tainy, aki olyan előadókkal dolgozott, mint Bad Bunny, J Balvin, Ozuna és Anuel AA.

Most egy videón bemutatja, hogyan is készülnek a dalok a Pitchfork révén. A népszerű zeneoldal ugyanis indított egy hogyan készül videósorozatot, aminek az első epizódjában Tainy vezet végig nagyon alaposan bennünket a dalszerzési munkafolyamatán, kitérve a különböző software pluginokra is, amiket használ a hangzásához. Sőt a videó elején még egy minileckét is kapunk arról, hogy mi is a raggaeton egyébként.

Ha mindig is meg akartad írni a következő nagy raggaeton slágert, jól beszéled az angolt, továbbá mondjuk az Abletont is tudod kezelni, akkor ez a videó megadja majd a kezdő löketet hozzá.


Friss

A virtuális valóság révén megismerhetjük az emberi pszichét is?

A virtuális valóság biztos pont lehet az emberismeretben a jövőben.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A fűszerek rengeteg egészségügyi hatással bírnak

A gyömbér, kurkuma és fahéj csak néhány azon fűszerek közül, melyek jelentősen javíthatják egészségünket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 dolog, amit soha nem szabad elfelejtened, ha depresszióval küzdesz

A depresszió elszívhatja az energiánkat, üresnek és fáradtnak érezhetjük magunkat. Ez pedig az élet minden területén megnehezít a mindennapjainkat. Vannak azonban apró lépések, amelyekkel jobban kontrollálhatjuk érzéseinket, ezzel javítva az általános közérzetünket. Ebből gyűjtöttünk össze négyet!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk