Robert Rodriguez megosztott egy videót a Mandalorian forgatásáról, amin a kis lénynek gitározik, miközben az ütemesen bólogat rá, hogy megmutassa, milyen is egy forgatáson lenni Baby Yodával.


Hatalmas pozitív meglepetés fogadhatta a Mandalorian-rajongókat a második évad záróepizódjának stáblistáján, előre ugyanis nem haragozták be a dolgot, de a részt Robert Rodriguez (Alkonyattól pirkadatig, Sin City, Desperados) rendezte. Azóta pedig kiderült, hogy egy Boba Fett sorozat vezető producere és írója is lesz, aminek az utolsó epizódban ágyazott meg a Star Wars-sorozat.

A rendező minden bizonnyal számtalan kérdést kapott azzal kapcsolatban, hogy milyen is volt Baby Yodával dolgozni. Rodriguez ahelyett, hogy elmondta volna, inkább megmutatta. Posztolt karácsonyra egy videót a sorozat forgatásáról, ahol két jelenet között gitározik a kis zöld lénynek, az meg önfeledten bólogat és billeg ütemesen rá.

A kis lény ugyanis többnyire nem animáció a sorozatban, hanem egy mozgatható és irányítható robotbáb, így a filmeseknek picit tényleg olyan lehet, mintha a karakterrel forgatnának. Forgatási szünetben pedig úgy tűnik, hogy még dzsemmel is stáb tagjaival.

Friss

Napindító gondolat – 06.23.

Szerda reggel Brigitte Bardot gondolatait idézzük, aki fényképekben rejlő erőre hívja fel a figyelmünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Steven Spielberg a Netflixre fog filmeket gyártani

Pár éve még nagy kritikusa volt annak, hogy a Netflix filmjei jelölhetők legyenek Oscarra, most akár segíthet is nekik Oscart nyerni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Egy fellépés erejéig újból összeállt a Backstreet Boys és az 'N Sync fele

A Pride hónap alkalmából lépett fel a Backstreet Boys.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk