A divat sok irányból megközelíthető az arra érdeklődők számára – pont ezért nem is olyan furcsa, ha egy-egy irányzat olykor visszatér és újból sikert arat. Ez lehet egy bizonyos szín, egy forma vagy akár a foltvarrás is.


Utóbbihoz szükséges készségeket sajátított el Asata Maise is, aki gyakorlatilag összevarrt foltokból állította össze kollekcióját – tudhatjuk meg a Vogue beszámolójából.

Az amerikai lány két évvel ezelőtt dobta piacra első termékeit, amiket egyre többen fedeznek fel és vásárolnak meg. Így nem is csoda, hogy Maise Instagram-oldalának követőtábora már 10 ezer fő felett van. Kollekciójának darabjai között találunk ruhákat, blézereket, sapkákat, de legjobb népszerűségnek egyértelműen táskái örvendenek.

A dizájner alapvetően Etsy-n és eBay-en szerzi be darabjaihoz a vintage ruhaanyagokat, ám ha ezeken a platformokon nem talál megfelelőt, akkor a helyi szövetboltba jár inspirációért és természetesen alapanyagokért.

„Ez tükrözi azt, amiben hiszek és mit csinálok" – nyilatkozta Maise azzal kapcsolatban, hogy miért az egykor már használt anyagok újrahasznosítása mellett döntött.

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk