Andy Serkis egy sajtótájékoztatón.

A színész jelenleg az áltatala rendezett új Venom-filmet promótálja, ám szót ejtett az hamarosan megjelenő Batman-moziról is, amelyben Alfred szerepét fogja játszani.


Andy Serkis és Matt Reeves (a The Batman című film rendezője – a szerk.) korábban együtt dolgoztak A majmok bolygója reboot trilógiáján, amelyben Serkis alakította a főmajmot, Caesart. A nemsokára megjelenő új Batman-filmben Serkis és Reeves útjai ismét keresztezték egymást, a színész azonban most nem egy dühös felkelőt, hanem Alfred Pennyworth komornyikot alakítja Robert Pattinson oldalán – írja a Slash Film.

Tekintettel a Reeves-szel való korábbi együttműködésére, Serkis nem ijedt meg a szereptől. A színész nemrég így nyilatkozott az új moziról:

Elmondom, hogy fantasztikus volt újra együtt dolgozni Matt Reeves-szel, Dylan Clarkkal és Dan Lemmonnal a Majmok-bolygója-filmekből. Nagyon jól éreztük magunkat a forgatáson. Matt Reeves egy újabb mesterművet fog bemutatni, mert annyira szuperül beleásta magát a filmbe. De igen, megtiltották, kifejezetten megtiltották, hogy Alfrédról beszéljek.

Serkis mostanában elég sokat szerepel a médiában, leginkább a nemsokára Magyarországon is debütáló Venom 2. – Vérontó című film miatt, amelyet ő rendezett.

A The Batman várhatóan jövő márciusban érkezik a hazai mozikba.

A figyelmetekbe ajánljuk