Ebben az évezredben még senki nem vezette olyan hosszú ideig a műfaji lemezlistát, mint ő.

Pop Smoke amilyen gyorsan robbant be a zenei életbe felfutóban levő rapperként, aki az Egyesült Államokban is népszerűvé tette a drillt, olyan gyorsan és tragikusan távozott, miután az otthonában egy rablótámadás áldozatává vált. Halála előtt viszont rengeteg zenén dolgozott, aminek egy része még mindig nem jelent meg.

www.youtube.com

POP SMOKE - DIOR (OFFICIAL VIDEO)

Ennek köszönhetően pedig bár már nincs köztünk, napjaink egyik legnagyobb szupersztárja. Posztumusz albuma, a Shoot For The Stars, Aim For The Moon például a Billboard R&B/Hip-Hop műfaji lemezlistáján olyan régóta van az élen, mint ebben az évezredben még semmi.

www.youtube.com

Pop Smoke - The Woo ft. 50 Cent, Roddy Ricch

Mostani első helyezésével ugyanis zsinórban már 17. hete listavezető, egészen pontosan 2020 júliusa óta csücsül az album a műfaji lista trónján hetente a legtöbb eladott példánnyal. Ezzel pedig megelőzte Eminemet az évezred legsikeresebb R&B/hip-hop albuma örökranglistán, ő 16 héten keresztül volt listavezető a Revoceryvel.

www.youtube.com

MC Hammer - U Can't Touch This (Official Music Video)

Ha hasonló műfaji dominanciát akarunk találni a lista történetében, akkor egészen 1990-ig kell visszamennünk, amikor MC Hammer 29 hétig volt listavezető a Please Hammer, Don't Hurt 'Emmel.

(Forrás: HypeBeast)