Lazíts és találd meg a belső békédet! (x)

Lazíts és találd meg a belső békédet! (x)

Az amani szanszkrit nyelven zavartalan mentális és érzelmi nyugalmat, békességet jelent. Nem csoda, hogy a belga Renson újgenerációs pergoláinak az Amani fantázianevet adta. Hisz az innovatív mérnöki munka és építészeti design tökéletes ötvözeteként megszületett az a pergola, mely a kompromisszummentes kényelmen keresztül a tökéletes szabadtéri időtöltéshez nyújt megfelelő helyszínt.



Merj másképp gondolkodni!

Az otthonod már minden igényt kielégít? Kültéren sem kell kompromisszumot kötnöd! Hisz létezik olyan megoldás, mely a kényelmedet, komfortodat, életstílusodat szolgálja minden évszakban, minden napszakban és időjárási körülmények között. Ez pedig nem más, mint az egyedi igényeidre és ízlésedre szabott Renson pergola, az Amani.

A luxus és a nyugalom személyre szabott keveréke, mely tökéletes teret kínál a kikapcsolódáshoz, hogy a lehető legteljesebben élvezd a szabadtéri életet. Ahogy és amikor csak akarod.

Kényelem

Az Amani a kényelem esszenciája, ahol a természet közelsége feltölt és inspirál. Modern és fényűző szabadtéri teret kínál, ahol megtalálod lelki békédet, amelyre vágysz. Évszaktól függetlenül, egész évben.

Stílusok

Mindenkinek megvan a saját stílusa. Miközben a beltér és a kültér között egyre inkább elmosódnak a határok, a kültéren a természettel is meg kell találni azt a harmóniát, ahogy az építészet és a környezet zökkenőmentesen keveredik. Tökéletesen illeszkedő színek, anyagok és textúrák, amelyek a tiszta kényelmet funkcionális és esztétikai hozzáadott értékkel ötvözik.

Mediterrán stílus

Modern / minimál stílus

Rusztikus stílus

Design

Amikor a modern dizájn találkozik az időtlen szépséggel, akkor jön létre az Amani. Egy olyan harmónia, mely szenvedélyből és precizitásból született. Az Amani a személyre szabott építészeti remekműved lehet. Te választhatod ki a méretet, az oszlopok és napellenző lamellák elhelyezését. Játssz a formákkal, vonalakkal és szerkezetekkel! Természetesen a Renson szakértői segítségedre lesznek a legideálisabb pergola megtervezésében.

A megfelelő világítás igazán varázslatossá teszi a kültéri teret. A hangulat- és fókuszvilágítás keveréke olyan teret hoz létre, amely egyszerre hívogató és funkcionális.

Az elegancia az, ami az Amanit mássá teszi. A harmonikus tér kialakításához hozzájárulnak a fix és elhúzható oldalelemek, függönyök, melyek nemcsak dekoratívak, de időtállók, és problémamentesen, könnyedén működnek.

Az eredmény

Az Amani a szenvedély és a kreativitás keresztezésével született. A folyamatos fejlesztés révén a külső terek lehetőségeinek határait feszegeti, végtelen lehetőséget kínálva számodra személyes tered kialakításához. Hagyd, hogy az Amani biztosítsa számodra a tökéletes kikapcsolódás és feltöltődés helyszínét!

A figyelmetekbe ajánljuk