renson pergola

A hűvösebb évszakok közeledtével a kerti grillezés és a medencés partik ideje lejárt. A hidegebb esték, a zordabb időjárás miatt egyre kevesebb időt töltünk kertünkben. Pedig a szabadban töltött időre és a természet élvezetére ősszel-télen is szükségünk van.


Sokaknak lehangoló lehet a jó idő után az őszi, majd téli fordulat. A jóval hűvösebb és sötétebb napok ellen fel kell vértezni magunkat a rossz kedv, a szezonális depresszió ellen, és minden lehetőséget meg kell ragadnunk ahhoz, hogy éljünk a természet feltöltő erejével.

Renson

Ideje elgondolkodni azon, hogyan tehetnénk vonzóbbá, marasztalóbbá kertünket vagy teraszunkat, az idő hűvösebbre fordultával is.

Érdemes megfontolni egy kerti pergola ötletét, amely lehetővé teszi, hogy egész évben, szezonról szezonra, szinte bármilyen időjárási körülmények között élvezhető legyen a szabadban töltött időt.

Védekezés a természet elemei ellen

Renson

Egy fedett (fűtött) pergolával megnövelhetjük az életterünket, és az év bármely szakában tökéletesen védve vagyunk az elemektől: legyen szó falevelekről, enyhén vagy éppen intenzíven hulló esőről, viharos szélről, hóról.

Az alumínium lamellás és különböző oldalelemekkel variálható pergola középutat hoz létre a kinti és benti tartózkodás között.

Hacsak nincs otthon a padlótól a mennyezetig érő ablak elé állított fotel, nem valószínű, hogy házon belül is hasonló kilátást tudnánk teremteni.

Renson

Csak képzeljük el: egy csésze forró kakaó egy hideg csillagos éjszakán, vagy teát, kávét kortyolgatva munkába indulás előtt egy havas reggelen – mindez a tökéletes pergola védelmében. Épp eléggé védve, de még mindig eléggé kitéve a természet elemeinek ahhoz, hogy úgy érezzük, kapcsolatban állunk velük.

Kint a természetben, mégis bent?! A fűtőpanellal is felszerelhető, különböző oldalpanelekkel lezárható Renson pergolák minden évszakban pont azt nyújtják, amire szükségünk van.

Legyen ősszel és télen is élmény a kert!

A figyelmetekbe ajánljuk