A tökéletes nyári pillanatok elengedhetetlen kellékei (x)
Renson

A tökéletes nyári pillanatok elengedhetetlen kellékei (x)

Végre megérkezett a nyár, gondtalanul sütkérezhetünk a napon, grillezhetünk a családdal, olvashatunk a szabadban jéghideg limonádét kortyolgatva. A minőségi időtöltéshez pedig elengedhetetlenek a tökéletes szabadtéri felszerelések, amelyek nem csupán funkcionálisak, de szépek is.


A Renson pedig pont ilyen szabadtéri koncepciót alkotott:

a termékek tökéletesen illeszkednek bármelyik otthonhoz, elmosva a határokat a bent és a kint között.

Ezzel pedig megalkotva a természet és a kültéri felszerelések közötti harmóniát.

Ahogy megszokhattuk, az 1909 óta működő családi vállalkozásnál a legmagasabb minőségi szabványok garantáltak. A sok éves tapasztalat mellett a termékeket a kezdetektől fogva a legszigorúbb szabványokkal összhangban tesztelik és tanúsíttatják, melyhez szabadalmazott technológiákat vesznek igénybe – csalódni biztosan nem fogunk.

A Renson ezúttal egy újdonsággal készült: a neves Francq Colors trendügynökséggel együttműködve úgynevezett outdoor stíluskoncepciók kerültek kialakításra. Az egyes stílusokon belül az anyagok és a színek teljes összhangban vannak egymással, és így egységes egészet alkotnak:

varázslat és időtállóság párosát.

Első cikkünkben rögtön be is mutatunk két koncepciót.

Earth Oasis

Ki sem kell mozdulnunk ahhoz, hogy egy igazi mediterrán hangulatba csöppenjünk. Az Earth Oasis a meleg földszíneivel rögtön egy déli, napos tengerpartra varázsol minket, amellyel eggyé válhatunk a föld gazdagságával.

A paletta megalkotásakor a terrakotta puha narancs-rózsaszíne és a fűszerek porbarnája voltak a referenciapontok, az inspirációt pedig természeten a dél meleg színei adták. A stílus felületénél pedig a mandula matt vörösesbarna textúrája szolgáltatta a kiindulópontot.

A gazdag árnyalatok ténylegesen egy napfényben fürdő vidékekre repítenek minket, ahol megvalósul a kint és a bent közötti tökéletes harmónia.

A terrakottát már évszázadok óta használják vázákhoz és korsókhoz, a szó jelentése is „égetett föld", amely ráadásul a reneszánszát éli: az anyagszín újra divatba jött.

Earth Oasis tökéletes példája annak, hogy a természet végtelen inspirációk forrása.

Pure Essence 

A Pure Essence garantált kikapcsolódást kínál a fény és tér tökéletes játékával. A halvány színei és a puha felületei miatt a stílus a könnyedség érzetét kelti.

Olyan teret teremt, amelyben minden teher leesik a vállunkról, és könnyű szívvel adhatjuk át magunkat a jól megérdemelt pihenésnek.

A Pure Essence alapszíneit az agyag, a homok és a természetes fehérek jelentik: a gyapot puha fehér színe, a kagyló finom krém árnyalata vagy egy szappan törtfehér-rózsaszín tónusa. Mindezt úgy, hogy a természetes felületek és anyagok gondoskodnak arról, hogy a stílus ne forduljon át túlságosan egyszerűvé és kopárrá.

A puha tónusú árnyalatok olyan könnyed hangulatot keltenek, amelyben teljesen kikapcsolódhatunk, miközben a különböző textúrák tükrözik és megtörik a fényt a tökéletes hangulat megteremtése érdekében.

A Pure Essence azokat a pillanatokat garantálja, amiért érdemes élni: kikapcsolódást a családdal és a barátokkal, miközben körülölel a természet – mindezt a napi problémák terhe nélkül.

Cikkünk megjelentését a Renson támogatta.

A figyelmetekbe ajánljuk